ورود / عضویت کاربران

گلیسیرین (کی ال کی مالزی) دارویی

10 / 10
از 4 کاربر

Glycerine - KLK Oleo Malaysia

محصولات >> فروشگاه مواد شیمایی >> مواد شیمیایی >>
کد کالا : 1027
نوع بسته بندی :
محل تحویل :
کشور سازنده :
شرکت سازنده :
معرفی به دوستان :

بررسی تخصصی و اجمالی

نام کالا: گلیسیرین

فرمول شیمیایی: C3H5(OH)3

کد استفاده شیمیایی: 5-81-56

گلیسرول یا گلیسیرین یک الکل سه عاملی است. گلیسیرین مایعی زلال، بی‌رنگ و بدون بو است. این ماده در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود اما در حلالهای آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و... حل نمی‌شود. بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی‌شوند، در گلیسیرین محلول هستند. گلیسیرین خالص یک ماده شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و غلیظ است و در حضور گرما و مواد آب‌گیر ، آب از دست داده به یک آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می‌باشد.گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می‌سازد. برای نمونه یک مولکول گلیسرول با یک یا سه اسید چرب مونوگلیسرید یا تری‌گلیسرید را می‌سازد؛ مانند روغن سویا ، روغن پالم ، روغن نارگیل و ... از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند.چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت هوا است و در واقع عامل مرطوب کننده در انواع محصولات هستند و بصورت گسترده در صنایع غذایی ، شیرینی ، شکلات ، کیک ، کلوچه ، رنگ ، رزین ، نساجی ، دخانیات ، داروسازی ، محصولات آرایش و بهداشتی و صنایع نظامی استفاده می شود.  گلیسیرین خالص در غذا و آشامیدنیها گلیسرول به عنوان یک ماده‌ای که رطوبت را به خود جذب می‌کند حلال و شیرین کننده خدمات می‌دهد و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پر کننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شده‌اند استفاده می‌شود (مثل کلوچه‌ها) و به عنوان یک عامل ضخیم کننده در نوشابه الکلی استفاده می‌شود. گلیسرول و آب استفاده می‌شوند تا انواع مشخص و معین برگها را نگهداری کنند. مانند یک جانشین قند و شکر حدودا ۲۷ کیلو کالری در هر قاشق چای خوری دارد و ۶۰ درصد شیرین تر از چغندر قند می‌باشد. این باکتری را تغذیه نمی‌کند که پلاک‌ها و جرم‌ها را شکل می‌دهد و باعث حفره‌های دندانی می‌شوند. به عنوان یک افزوده غذایی گلیسرول با شماره E422 نام گذاری شده است. این به یخ زدن اضافه شده تا از خیلی سخت شدن آن جلوگیری شود. همانطور که در غذاها استفاده شده است گلیسرول توسط انجمن رژیم آمریکا مانند یک کربوهیدرات طبقه‌بندی شده است. مؤسسه دارو و غذا آمریکا طراحی کربوهیدرات شامل تمام مواد تغذیه دارای کالری بدون پروتیین و چربی می‌شود. گلیسیرین یک تراکم کالری مشابه به شکر دارد اما یک گلیسمیک پایین‌تر و سوخت و ساز متفاوت درون بدن دارد بنابراین برخی مختصات تغذیه‌ای گلیسرول را به عنوان یک شیرین کننده سازگار با رژیم‌های کربوهیدرات پایین می‌پذیرد.

مشخصات فنی

محصولات مرتبط

ارسال نظر برای اعضا

شما هم می توانید در مورد این کالا نظر بدهید. برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
نمایش همه
علاقه مندی ها ()