ورود / عضویت کاربران

گلیسیرین KLK گالن 25 کیلویی

10 / 10
از 1 کاربر

Glycerine KLK

محصولات >> فروشگاه مواد شیمایی >> مواد شیمیایی >>
کد کالا : 1468
نوع بسته بندی :
محل تحویل :
کشور سازنده :
شرکت سازنده :
معرفی به دوستان :

بررسی تخصصی و اجمالی

نام کالا: گلیسیرین

فرمول شیمیایی: C3H5(OH)3

کد استفاده شیمیایی: 5-81-56

شکل 1  

شکل 2 

شکل 3 

گلیسیرین چیست ؟

گلیسیرین یک الکل سه عاملی می باشد و به واسطه دارا بودن پیوند هیدروژنی به راحتی در آب حل می شود . ولی در اتانول و حلال های دیگر به مقدار کم حل می شود . گلیسیرین جاذب آب می باشد و به راحتی رطوبت محیط را جذب می نماید .

گلیسیرین از نظر مشخصات بدون رنگ ، بدون بو و مقداری چسبنده می باشد و از دارای طعم بسیار شیرین است .

موارد مصرف گلیسیرین

گلیسیرین تقریبا در تمامی صنایع استفاده می شود . ( صنایع  دارویی ، آرایشی بهداشتی ، غذایی ، شیرینی و شکلات ، صنعتی ) از این رو این ماده بسیار پر مصرف می باشد .

گلیسیرن برای همه

از گلیسیرین می توان به عنوان یک مرطوب کننده عالی ، ساده و در عین حال بی ضرر برای پوست استفاده کرد . گلیسیرین به واسطه خاصیت جذب رطوبت ، از محیط رطوبت را گرفته و به پوست منتقل می کند . ولی باید دقت داشت برای استفاده از گلیسیرین در محیط های خشک حتما گلیسیرین را با 20 درصد آب مخلوط نمایید چون در صورت عدم وجود رطوبت در محیط ، رطوبت پوست را جذب می نماید که باعث خشکی بیشتر پوست می شود ، در شهرهای با آب و هوای مرطوب نیازی به ترکیب با آب نمی باشد .

ترکیب گلیسیرین و گلاب

ترکیب گلیسیرین و گلاب علاوه بر آب رسانی باعث سفیدی و درخشانی پوست می شود . گلیسیرین را به جای آب با 20 درصد گلاب مخلوط نمایید و هر شب به پوست خود  بمالید و صبح بشویید . یک ترکیب فوق العاده برای روشنی و نرمی پوست می باشد .

 

مشخصات فنی

مشخصات کلی
نام کامل محصول :
Glycerine KLK
درجه کیفی :
دارویی - USP Grade
نوع بسته بندی :
گالن 25 کیلویی
کشور سازنده :
مالزی
شرکت سازنده :
KLK OLEO
محل تحویل :
دفتر شیمی پخش

ارسال نظر برای اعضا

شما هم می توانید در مورد این کالا نظر بدهید. برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
نمایش همه
علاقه مندی ها ()